Είμαστε μια εταιρία η οποία κρίνοντας τις ανάγκες της σύγχρονης επιχείρησης για δημιουργία σταθερού και πιστού πελατολογίου δημιούργησε  το loyalty club online software.

Μέσα από αυτό το ολοκληρωμένο πρόγραμμα  πελατειακής πίστης ,  κάθε επιχείρηση μπορεί να το χρησιμοποιήσει σαν σύγχρονο εργαλείο  με στόχο την αύξηση των εσόδων της και την διατήρηση ή αύξηση των πελατών της.

Δημιουργήστε πιστούς πελάτες! Γιατί το σημαντικότερο κεφάλαιο της επιχείρησής σας είναι το πιστό σας πελατολόγιο!

Μέσα από αυτό το πρόγραμμα θα βλέπετε τους πελάτες σας να έρχονται ξανά και ξανά!

Διαθέτουμε γέφυρα/module με το λογισμικό μηχανογράφησης Softone και  Megasoft

 

 Δυνατότητες προγράμματος επιβράβευσης

  • online λειτουργία από H/Y, καθώς και από ειδική έκδοση για tablet  και Η/Υ, υποστήριξη για διαφορετικούς χρήστες :σύνδεση χρήστη και σύνδεση διαχειριστή με διαφορετικά δικαιώματα.
  •  Ρύθμιση πολιτικής εξαργύρωσης πόντων (π.χ. χ πόντοι ανά επίσκεψη, χ πόντοι ανά ευρώ τζίρου, %Χ επιστροφή χρημάτων, χ μήνυμα για την εξαργύρωση). 
  • Δυνατότητα παραμετροποίησης εξτρά πεδίων/χαρακτηριστικών για τους πελάτες πχ πελάτες πολύτεκνοι, φοιτητές κλπ και αποστολή προσφορών συγκεκριμένα σε αυτού.
  • Δυνατότητα σύνδεσης με την ιστοσελίδα σας, ώστε να ενημερώνονται τα μέλη για τους πόντους τους, για το ιστορικό κινήσεών τους, για τα στοιχεία προφίλ τους.
  • Δυνατότητα εκτύπωσης κατάστασης πόντων πελάτη, συναλλαγών πελάτη συνολικά αλλά και ανά υπηρεσία ή προϊόν. 
  • Δυνατότητα εκτύπωσης στατιστικών για πόντους/επισκέψεις πελάτη αλλά και συγκεντρωτικά στατιστικά για υπηρεσίες/προϊόντα και για την κίνηση μελών ανά περιοχή.
  • Παραμετροποίηση γραφικού περιβάλλοντος με το λογότυπο και τα χρώματα της επιχείρησης (το λογισμικό μπορεί να εκτελεστεί σε οποιονδήποτε web browser).Καλέστε μας για παρουσίαση στο 2105316773, 2410539535